Valokuva Joonas Niemenjoesta

Joonas Niemenjoki

MoiūüĎč Olen Joonas, automaatioinsin√∂√∂ri ja ohjelmoija. Olen harjoitellut koodaamista noin vuoden 2019 alusta l√§htien. Osaan erityisesti rakennusautomaation prosessien ohjelmointia sek√§ web-teknologioita kuten React, Node.js, Next.js, MondoDB ja Express. Lis√§ksi olen my√∂s k√§ytt√§nyt hieman React Nativea, Electronia, Pythonia, C++:aa sek√§ Bashi√§.

Työni on vuodesta 2021 lähtien keskittynyt pääasiassa lämpöpumppujärjestelmien ohjelmointiin, testaamiseen ja toiminnanvarmistamiseen. Autan ihmisiä löytämään ja korjaamaan ongelmien syitä huonosti toimivissa lämmitysjärjestelmissä. Olen myös osallistunut lämpöpumppujärjestelmien suunnitteluun ja ohjelmoinut järjestelmiä, joissa suurin osa lämpöpumpun toiminnasta on ohjattu kiinteistöautomaatiojärjestelmän avulla, mukaan lukien toiminnallisuuksia, kuten kompressorien ohjaus lämpötilapoikkeamaan perustuvaan muuttuvan viiveen avulla, vuorotteluautomaatio ja vaihtoventtiilikytkentäisten järjestelmien käyntijärjestyksen määrittely.

Nautin eniten haastavista ohjelmointiprojekteista, joissa minulla on mahdollisuus luoda uusia ratkaisuja sen sijaan, että kopioisin rutinoituneesti koodia vanhoista projekteista.

Laita viestiä, jos tarvitset apua lämpöpumppuongelmissa tai tarvitset jonkun koodaamaan haastavan prosessin kiinteistöautomaatiojärjestelmään. Autan mielelläni suoraan pikaisissa asioissa ja tarvittaessa välitän avunpyynnön eteenpäin oikeille kavereille, jos asia vaatii isompaa panostusta ja työnantajani resursseja.

Mainos