Julkaisut avainsanalla "maallikonkielellä"

Etsi julkaisuja
BiologiaFysiikkaInfrastruktuuriJavaScriptLämpöpumputMaallikonKielelläOhjelmointiOppiminenTekniikka

Kuinka lämpöpumput toimivat?

Lämpöpumpuista puhutaan nykypäivänä paljon ja uusia lämpöpumppuja asentavia yrityksiä ilmestyy koko ajan lisää. Suuri osa meistä on varmaan jo ymmärtänyt, että ne ovat taloudellinen ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Oletko kuitenkaan koskaan miettinyt, mikä lämpöpumpuista tekee niin ympäristöystävällisiä ja miten ne ylipäätään toimivat käytännössä? Tässä julkaisussa teen parhaani selittääkseni lämpöpumppujen toiminnan mahdollisimman helposti ymmärrettävällä tavalla.

Lue lisää

Miten eri verkkoteknologiat kuten 4G ja 5G eroavat toisistaan?

Yhä uudempia verkkoteknologioita jatkuvasti kehitetään ja otetaan käyttöön. Mitä eroa niiden välillä oikeastaan on ja onko uusille tekniikoille oikeasti tarvetta?

Lue lisää

Onko 5G vaarallista?

Epäilyt 5G verkon turvallisuudesta ovat herättäneet keskustelua ja huolestuneet ihmiset ovat keränneet tuhansia allekirjoituksia kansalaisaloitteisiin 5G verkon käyttöönoton pysäyttämiseksi

Lue lisää

Mikä saa meidät uniseksi?

Me kaikki tarvitsemme unta ja kehomme kyllä varmasti kertoo sen meille, jos pysymme liian pitkään hereillä, mutta mikä oikein aiheuttaa väsymyksen tunteen?

Lue lisää

Mikä on ihmissilmän resoluutio?

Valokuvien ja kameroiden yhteydessä kuvan laatua kuvataan usein pikseleinä. Miten laadukasta kuvaa omat silmämme tuottavat?

Lue lisää

Mainos